Kako do večjega obiska vašega spletnega mesta?

Ali ste vedeli, da je vsebinski marketing zelo pomemben in lahko z njim na organski način pridobite nove stranke ali kupce?

Pripravili smo nekaj nasvetov, ki vam bodo definitivno pomagali povečati vašeša spletnega mesta.

Ne vzpostavljaj stikov. Vzpostavljaj odnose.

– Rand Fishkin

1. NEHAJ PRODAJATI

Postavite se v kožo kupca in dobro razmislite kaj je tisto, zakaj bi ravno on obiskal vaše spletno mesto? Zakaj bi on kupil izdelek pri vas? Vaš namen naj bo, da kupcu pomagate rešiti njegovo težavo.

2. UPORABLJAJ SOCIALNA OMREŽJA

Svojo storitev ali izdelek najlažje predstavite preko socialnih omrežij. Bodite aktivni, redno objavljajte kvalitetne objave in informacije o vašem izdelku/storitvi. Pomembno je tudi, da uporabite privlačne slike, ki bodo potencialnega kupca pritegnile, da preberejo vašo objavo in posledično obiščejo vaše spletno mesto. Tukaj si lahko pomagate z našimi grafičnimi predlogami.

3. DOBRO DOLOČI SVOJO CILJNO SKUPINO

Zelo pomembno je, da svoje objave na socialnih omrežjih prilagodite svoji ciljni skupini.

4. OPTIMIZACIJA

Vsak stavek, ki ga napišete, mora biti optimiziran za spletne iskalnike. Brez dobre optimizacije vas bodo potencialne stranke/kupci težko našli v spletnih brskalnikih. Pri optimizaciji je pomembno tudi to, da na svoji strani uporabite čimveč ključnih besed, ki se navezujejo na vašo nišo, saj vas bo tako v spletnih brskalnih lažje najti.

5. PR – ODNOSI S KUPCI/STRANKAMI

Komunikacija s strankami je zelo pomembna, pa naj bo to preko socialnih omrežij, email marketinga, telefona. Stranke rade vidijo, da jim odgovarjate na vprašanja. Dobra strategija, se osredotoča na to, kaj vaše sledilce zanima, posledično pa jih s tem lahko pripeljete do svojih produktov ali storitev.

Pomislite, kaj vaše kupce/stranke pritegne, pošljite jim zanimivo in privlačno e-poštno sporočilo, z osebno noto, ki jim bo dala vedeti, da so pomembni. Naj ob prebiranju vaših vsebin uživajo in si z veseljem vzamejo čas, da pogledajo vašo spletno stran, preberejo nove prispevke…

S kakovostno vsebino, pritegnete več kupcev in ohranjate njihovo zadovoljstvo.

Sedaj pa pohitite ustvarjat nove, kakovostne vsebine, ki ti bodo prinesle potencialne stranke. 🙂

Do spletne strani v samo 45ih dneh!

Hey! Smo podjetje Saly Bear Studio in vam nudimo hitre kreativne rešitve.

Kontaktirajte nas:

Litostrojska cesta 44F
1000 Ljubljana
Telefon: 070200117
info@salybearstudio.com

Socialna omrežja