12 spletnih orodij, ki bodo poenostavila vaše delo

Svet digitalnega marketinga in spletnega oblikovanja se nenehno spreminja, zato so orodja, ki vam pomagajo opraviti naloge hitreje in bolj učinkovito, neprecenljiva. Tukaj je seznam 12 uporabnih spletnih orodij, ki vam lahko olajšajo delo in izboljšajo vašo produktivnost:

1. Google Analytics

Google Analytics je brezplačno orodje, ki vam omogoča spremljanje obiskovalcev vaše spletne strani, analizo prometa in učinkovitosti kampanj. S tem orodjem boste bolje razumeli, kako obiskovalci interagirajo s spletno stranjo.

2. Google Search Console

Google Search Console vam pomaga spremljati, kako se vaša spletna stran prikazuje v iskalnikih Google. To orodje omogoča tudi iskanje napak na spletni strani in optimizacijo za iskalnike.

3. MailChimp

MailChimp je eno izmed najbolj priljubljenih orodij za email marketing. S tem orodjem lahko enostavno oblikujete, pošljete in analizirate email kampanje.

4. Hootsuite

Hootsuite je orodje za upravljanje družbenih omrežij. Z njim lahko na enem mestu upravljate več družbenih omrežij, razporejate objave in analizirate rezultate.

5. Canva

Canva je orodje za oblikovanje brez potrebe po oblikovalskih veščinah. S Canvo lahko ustvarite privlačne grafične elemente, vključno z objavami za družbena omrežja, letaki, plakati in še več.

6. Trello

Trello je orodje za upravljanje projektov, ki temelji na principu tablic. Omogoča vam organizacijo nalog in sodelovanje z ekipo na enostaven način.

7. Grammarly

Grammarly je odlično orodje za preverjanje pravopisnih in slovničnih napak. Pomaga vam napisati boljše besedilo in izgledati bolj profesionalno.

8. Keyword Planner (Google Ads)

Keyword Planner je brezplačno orodje iz Google Ads, ki vam pomaga raziskati ključne besede za svojo spletno stran. To je nepogrešljivo za iskalno optimizacijo (SEO) in iskalno oglaševanje.

9. Asana

Asana je orodje za upravljanje nalog in projektov. S tem orodjem lahko sledite napredku projektov, razporejate naloge in sodelujete z ekipo.

10. BuzzSumo

BuzzSumo vam omogoča raziskovanje najbolj priljubljenih vsebin na spletu za določeno ključno besedo ali temo. To je odlično orodje za ustvarjanje vsebin, ki bodo privabile več obiskovalcev.

11. Buffer

Buffer je orodje za upravljanje družbenih omrežij, ki omogoča enostavno razporejanje objav in analizo rezultatov. S tem orodjem lahko ohranjate dosledno prisotnost na družbenih omrežjih.

12. Ahrefs

Ahrefs je odlično orodje za analizo povezav, ključnih besed in konkurence. S tem orodjem lahko izboljšate svojo strategijo SEO in razumete, kako se vaša spletna stran primerja z drugimi.

 

Need graphic templates?

Hey! Smo podjetje Saly Bear Studio in vam nudimo hitre kreativne rešitve.

Kontaktirajte nas:

Litostrojska cesta 44F
1000 Ljubljana
Telefon: 070200117
info@salybearstudio.com

Socialna omrežja