Kontaktirajte nas:

Ljubljana

Litostrojska cesta 77F 
Telefon: 070200117
info@salybearstudio.com

  Deni Jamnišek
  Aleksander Ivačič
  Elizabeta Ivačič
  Šef Snoopy

  Mnenja naših strank

  Že pred časom sem se zavestno odločila, da hočem sodelovati le s poslovnimi partnerji, ki so na podobni vibraciji kot sem sama. To pomeni, da želim od sogovornikov popolno transparentnost, srčno delovanje, odzivnost, učinkovitost in profesionalnost. Če pa se vmes še nasmejimo pa še toliko bolje. No, ko sem po "naključju" (btw, naključja ne obstajajo) v eni izmed FB skupin prišla v kontakt z Elizabeto iz Saly Bear Studia sem takoj vedela, da je to to. Na spletni strani sem si zamislila novo spletno trgovino nekaj nekaj dodatnih sprememb za svoje storitve in v poplavi ponudnikov mi je vesolje namenilo njo! Wohooo! Kakšen jackpot! Ne samo, da je pri profesionalni izvedbi storitve, z ekipo totalno presegla moja pričakovanja, temveč se je izkazala tudi za res čudovito osebo vedno pripravljena pomagati. Kadarkoli in kjerkoli bo mogoče, bo SalyBear Studio vedno moja prva izbira za support pri spletnih rešitvah! In v kar res verjamem, z največjim veseljem širim naprej…tako da ja, 100% iz srca PRIPOROČAM! Elizabeta, hvala da si!

  Anja Žibert FREE SPIRIT HUMAN CAPITAL

  Mnenja naših strank

  Elizabeto sem spoznala pred kratkim, čisto po naključju. Ko sva se razšli, mi je omenila, da izdeluje spletne strani, da če kdaj rabim kakšno pomoč, da se lahko obrnem nanjo. Po o enem letu moje podjetniške poti je napočil čas za spletko. Ker mi je izrednega pomena, da sodelujem z ljudmi, ki mi tudi energijsko ustrezajo, sem se spomnila na Elizabeto. Z njo je bilo krasno sodelovati, saj je upoštevala vse moje želje in pripombe pri izdelavi spletne strani. Na momente se mi je zdela prav preveč potrpežljiva, ker se zgodi, da znam določene zadeve občasno tudi zakomplicirati. Ampak ja, končni rezultat je tak, kot sem si ga želela. Spletna stran je svetla, pregledna, prav tako je bila izdelana prej, kot v dogovorjenem času. Hvaležna, da jo poznam in vem, da bom z Elizabeto v prihodnosti še sodelovala.

  Janja Likar Apiterapija in masaže JanjaBee, Janja Likar s.p.

  Mnenja naših strank

  Elizabeta te posluša in sliši. Na voljo je za vsa vprašanja in želje. Je zelo odzivna in naredi stvari, kot je treba. Če kakšna stvar ni v njeni domeni, bo obrnila telefon in se pozanimala. Čuti se, da dela s srcem in posluhom. Vesela sem, da sem jo našla, saj je moj posel potreboval njeno zavzetost in kreativo.

  Agata Gabrejna Vesel Hopka Šivarije

  Mnenja naših strank

  Zelo sem zadovoljna kaksne lepe vizitke je oblikovala Elizabeta iz Saly Bear Studio. Na nivoju, profisionalno, estetsko!

  Violeta Morela FM World

  Mnenja naših strank

  Ko upravljaš več blagovnih znamk in posledično veliko socialnih omrežij, so Canva predloge najboljši način za enostavno in časovno optimalno pripravo objav. Tako se lahko osredotočaš le na vsebino, saj za enoten in estetsko dovršen izgled poskrbijo Canva predloge. Definitivno priporočam nakup vsem, ki upravljate socialna omrežja.

  Sara Zadnik Managerka.si

  Mnenja naših strank

  Priporočam z vsem srcem. Hitro, enostavno, strokovno. Tudi za začetnike. In še lastnica tako srčna in odprta. Čeprav nisem bila vešča spletne trgovine, sem jo zelo hitro osvojila z njeno pomočjo in podporo.

  Melita Meznarič Lepa sem

  Mnenja naših strank

  Ekipa me je popolnoma poslušala in mi izdelala spletno trgovino, ki mi je res všeč. Toplo priporočam

  Natalja Cerar Teta Pehta

  Mnenja naših strank

  Zadovoljna s storitvijo, zelo hiter odziv, čez noč je bilo že ustreženo mojim željam. Priporočam. <3

  Joži Prepadnik PediLove

  Mnenja naših strank

  Elizabeta iz Saly Bear Studia je super! Posluša, kaj želiš in te sliši. Spletno trgovino je naredila točno tako, kot sem si jo zamislila. Hvala

  Beti Cvetkova Moja pisana nit

  Hey! Smo podjetje Saly Bear Studio in vam nudimo hitre kreativne rešitve.

  Kontaktirajte nas:

  Litostrojska cesta 44F
  1000 Ljubljana
  Telefon: 070200117
  info@salybearstudio.com

  Socialna omrežja