Izdelaj lastno spletno stran

Pridruži se nam v edinstvenem mentorskem programu, kjer boš pridobil izjemno znanje in spretnosti za izdelavo svoje spletne strani, ne glede na tehnično predznanje. Naš program te bo vodil skozi vse korake procesa, od konceptualizacije do implementacije, pri čemer boš pridobil dragocene veščine brez nepotrebnih tehničnih zapletov.

Postani vrhunski strokovnjak za učinkovito upravljanje svoje digitalne prisotnosti na svetovnem spletu. Mentorji bodo delili svoje znanje in izkušnje, da ti pomagajo doseči vrhunske rezultate. Ne zamudi priložnosti za razvoj svoje kariere in ustvarjanje profesionalno izdelane spletne strani, ki bo izstopala na globalnem trgu.

Se tudi ti srečuješ s problemi kot so:

Kako izbrati pravo ime domene za svojo spletno stran in ustreznega gostitelja, ki bo zagotavljal zanesljivo delovanje?

Kako ustvariti privlačno in funkcionalno spletno stran, ki bo pritegnila obiskovalce ter jim omogočila enostavno navigacijo?

Kako se spopasti z morebitnimi tehničnimi težavami, ki se pojavijo med razvojem in vzdrževanjem spletne strani?

Kako zagotoviti, da bo tvoja spletna stran prilagojena za uporabnike na mobilnih napravah, saj je mobilni promet vse pomembnejši?

Kako enostavno dodajati, urejati in odstranjevati vsebino na svoji spletni strani, ne da bi potreboval tehnično znanje?

Kako meriti uspešnost svoje spletne strani s pomočjo analitike, da lahko sprejmeš ustrezne poslovne odločitve?

Kako promovirati svojo spletno stran, pritegniti občinstvo in graditi spletno prisotnost?

Kako izboljšati vidljivost svoje spletne strani v iskalnikih, da bo dosežena višja uvrstitev in boljša prepoznavnost?

PROGRAM POTEKA 1:1

Naš mentorski program je zasnovan tako, da te vodi skozi vse te vidike in te opremi z znanjem in spretnostmi, ki jih potrebuješ za uspeh na spletu.

Ne glede na to, ali si začetnik, ki se srečuje s spletno izdelavo prvič, ali pa že imaš nekaj izkušenj bo naša strokovna ekipa skrbno prilagodila svoje znanje in podporo, tako da boš lahko brezskrbno korakali proti svojim ciljem, vedoč, da te čaka
VRHUNSKI REZULTAT NA KONCU POTI!
First photo learn how(1)

Vsebina in potek programa?

Program je razdeljen v štiri ključne sklope, kjer bomo skupaj raziskovali, učili se in ustvarjali:

SKLOP 1

Osnove in načrtovanje

V tem prvem delu našega programa se bomo poglobili v temeljne koncepte in cilje, ki jih boš dosegel. Naučili se bomo, zakaj je ustvarjanje spletne strani pomembno za tvoj uspeh na spletu.

Preden začnemo z dejansko izdelavo spletne strani, se bomo posvetili načrtovanju. Raziskali bomo, kaj potrebuješ za dosego svojih ciljev, definirali ciljno občinstvo in razvili strategijo za svojo spletno prisotnost.

Ugotovili bomo, kako izbrati pravo ime domene za svojo spletno stran. Raziskali bomo tudi različne možnosti registracije domen ter kako izbrati najprimernejšega ponudnika registracije.

Spoznali bomo osnove uporabe WordPressa, najbolj priljubljene platforme za izdelavo spletnih strani. Naučili se bomo, kako namestiti WordPress na strežnik ter kako začeti z oblikovanjem in upravljanjem spletne vsebine.

*domača naloga sklop 1

SKLOP 2

Oblikovanje in razvoj

V drugem delu programa bomo izvedli poglobljeno raziskovanje oblikovanja spletne strani. Spoznali bomo, kako ustvariti vizualno privlačno in funkcionalno spletno stran, ki bo odražala tvojo blagovno znamko in pritegnila obiskovalce.

Naučili se bomo, kako učinkovito dodajati, urejati in organizirati vsebino na svoji spletni strani. Poglobili se bomo v uporabo orodij za urejanje besedila, vstavljanje slik, videov in drugih medijskih elementov.

V tem delu programa se bomo posvetili zagotavljanju, da bo tvoja spletna stran popolnoma prilagojena za mobilne naprave, kar je ključno za dobro uporabniško izkušnjo in SEO (optimizacijo za iskalnike). Naučili se bomo, kako preveriti in prilagoditi svojo spletno stran, da bo delovala brezhibno na pametnih telefonih in tablicah.

Po dodajanju vsebine boš prejel follow-up klic našega mentorja, kjer se boš lahko posvetoval o morebitnih vprašanjih, ki so se pojavila med oblikovanjem in dodajanjem vsebine. To je priložnost za dodatno usmerjanje in prilagajanje tvojega napredka.

*domača naloga sklop 2

SKLOP 3

Tehnične veščine

V tretjem sklopu bomo raziskali tehnične vidike delovanja tvoje spletne strani. Spoznali bomo osnove spletnega gostovanja, upravljanja domen, varnosti in nadgradnje ter kako reševati morebitne tehnične težave..

SEO bo ključno orodje za povečanje vidljivosti tvoje spletne strani. Naučili se bomo, kako optimizirati svojo spletno stran za iskalnike, da bomo dosegli višje uvrstitve in povečali obisk našega spletnega mesta.

Pomemben korak pri izdelavi spletne strani je temeljito testiranje. Spoznali bomo različne metode testiranja, vključno s preverjanjem delovanja na različnih brskalnikih, napravah in preverjanjem hitrosti nalaganja.

Po zaključku tega sklopa boš imel priložnost za follow-up klic s mentorjem, kjer bomo pregledali tvoj napredek in se posvetovali o nadaljnjih korakih.

*domača naloga sklop 3

SKLOP 4

Zaključek in promocija

Zaključek izdelave spletnega mesta.

Namestitev orodij, ki jih potrebuješ za promocijo spletnega mesta.

CENA: 426,39€
170,55€

*V ceno je vključen 22% DDV

Vabimo vas, da se prijavite in postanete del našega navdihujočega mentorskega programa. Izpolnite spodnji obrazec, in naša ekipa vas bo kmalu kontaktirala. Skupaj bomo gradili vaše znanje in spretnosti ter skrbno oblikovali vašo pot do uspeha na svetovnem spletu.

  Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, nas z veseljem kontaktirajte na 070200117.

  Hey! Smo podjetje Saly Bear Studio in vam nudimo hitre kreativne rešitve.

  Kontaktirajte nas:

  Litostrojska cesta 44F
  1000 Ljubljana
  Telefon: 070200117
  info@salybearstudio.com

  Socialna omrežja