Web design and e-commerce development

We will create a modern and attractive website that presents your business in the best light. Simultaneously, we will ensure success and high traffic through optimization.

Graphic design services

We also create a comprehensive visual identity for you, taking care of web design and graphic design for printed materials such as flyers, posters, business cards, and more.

Social media management

As a crucial aspect of business, we provide comprehensive optimization, creativity, and management of your social media presence.

Some of our recent projects

High-quality and professional work, prompt responsiveness, and reliability are just a few reasons to choose us. With an individual approach, we ensure a product that will take you to the stars.

Mnenja naših strank

Že pred časom sem se zavestno odločila, da hočem sodelovati le s poslovnimi partnerji, ki so na podobni vibraciji kot sem sama. To pomeni, da želim od sogovornikov popolno transparentnost, srčno delovanje, odzivnost, učinkovitost in profesionalnost. Če pa se vmes še nasmejimo pa še toliko bolje. No, ko sem po "naključju" (btw, naključja ne obstajajo) v eni izmed FB skupin prišla v kontakt z Elizabeto iz Saly Bear Studia sem takoj vedela, da je to to. Na spletni strani sem si zamislila novo spletno trgovino nekaj nekaj dodatnih sprememb za svoje storitve in v poplavi ponudnikov mi je vesolje namenilo njo! Wohooo! Kakšen jackpot! Ne samo, da je pri profesionalni izvedbi storitve, z ekipo totalno presegla moja pričakovanja, temveč se je izkazala tudi za res čudovito osebo vedno pripravljena pomagati. Kadarkoli in kjerkoli bo mogoče, bo SalyBear Studio vedno moja prva izbira za support pri spletnih rešitvah! In v kar res verjamem, z največjim veseljem širim naprej…tako da ja, 100% iz srca PRIPOROČAM! Elizabeta, hvala da si!

Anja Žibert FREE SPIRIT HUMAN CAPITAL

Mnenja naših strank

Elizabeta te posluša in sliši. Na voljo je za vsa vprašanja in želje. Je zelo odzivna in naredi stvari, kot je treba. Če kakšna stvar ni v njeni domeni, bo obrnila telefon in se pozanimala. Čuti se, da dela s srcem in posluhom. Vesela sem, da sem jo našla, saj je moj posel potreboval njeno zavzetost in kreativo.

Agata Gabrejna Vesel Hopka Šivarije

Mnenja naših strank

Zelo sem zadovoljna kaksne lepe vizitke je oblikovala Elizabeta iz Saly Bear Studio. Na nivoju, profisionalno, estetsko!

Violeta Morela FM World

Mnenja naših strank

Elizabeta iz Saly Bear Studia je super! Posluša, kaj želiš in te sliši. Spletno trgovino je naredila točno tako, kot sem si jo zamislila. Hvala

Beti Cvetkova Moja pisana nit

Together with us
to the stars

We offer fast creative solutions for your services or business. Our expertise lies primarily in website and e-commerce development. Additionally, within our services, we provide graphic design and social media management.

Web development
Graphic design
Social media

Completed Projects in the Last Year

Elizabeta Ivačič
Deni Jamnišek
Aleksander Ivačič
Šef Snoopy

Zadnje blog novice

Uporabni prispevki in novice iz digitalnega sveta. 

Kako določiti ciljno publiko? Določanje ciljne publike je ključnega pomena za uspeh vsake spletne strani. Razumevanje kdo so vaši najpomembnejši obiskovalci vam omogoča ustvarjanje vsebin, ki so relevantne, koristne in privlačne za vaše občinstvo. V tem članku vam bomo predstavili nekaj nasvetov in trikov, kako določiti ciljno publiko za vašo spletno stran. Analizirajte demografske podatke: […]

Strategije za boljšo B2B prodajo: kako učinkovito rasti v poslovnem svetu? Prodaja v poslovnem svetu (B2B) ima svoje izzive in edinstvene dinamike. Za uspešno izboljšanje prodaje v tem okolju je ključnega pomena razumevanje posebnosti B2B trženja in uporaba pravih strategij. V tem članku bomo raziskali nekaj ključnih strategij, ki vam lahko pomagajo doseči boljše rezultate […]

Kontaktirajte nas:

Ljubljana

Litostrojska cesta 44F
Telefon: 070200117
info@salybearstudio.com

  Hey! Smo podjetje Saly Bear Studio in vam nudimo hitre kreativne rešitve.

  Kontaktirajte nas:

  Litostrojska cesta 44F
  1000 Ljubljana
  Telefon: 070200117
  info@salybearstudio.com

  Socialna omrežja